Mindenki ismeri a klasszikus akcióhős figurákat, mint Superman, Batman vagy Spiderman. Azonban most szeretnék rávilágítani egy olyan karakterre, aki nem az amerikai “ősmagból” nőtte ki magát, hanem Indiában született meg.

A film valójában a Koi Mil Gaya folytatása, csak azért változott meg a film címe, mert itt Krrish áll a középpontban. Krrish-t (Hrithik Roshan) valójában Krrishnának hívják, akinek különleges képességei már gyerekkorában megmutatkoztak. Az átlagnál magasabb intelligenciával rendelkezik, gyorsabban fut mint egy ló, az állatokkal is megérteti magát és hihetetlen erőket bír mozgósítani. A főszereplő a nagymamájával él egy csodaszép hegyvidéki faluban, messze a világ zajától. A bonyodalmak ott kezdődnek, amikor megjelenik Priya (Priyanka Chopra) a lány, akibe azonnal beleszeret, majd később követi őt a nagyvilágba. Azonban képességeit titkolnia kell mindenki elől, hogy nehogy az apja sorsára jusson. (Ezért is ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a fent említett filmet is, mert így jobban összeáll a kép a nézőkben, viszont különálló filmként is megállja a helyét a visszautalások miatt, amelyek segítik a film előéletének megértését.) Szingapúri utazása után veszélyes szituációkban találja magát és átváltozik az álarcos életmentő szerepébe és ilyenkor használja a Krrish álnevet. Az akciójelenetek látványosan vannak ábrázolva ez annak tudható be, hogy váltakoznak a gyors és lassú jelenetek. A zene és a tánc az egész filmet végigkíséri, ami a Bollywood-i filmekre jellemző, valamint 3 órás hosszúságú, de ez nem von le a film értékéből. Fontos szerepet kapnak még az érzelmek, melyeket közeli plánban láthatunk és magunk is átérezhetjük ezeket a tehetséges színészi játéknak köszönhetően. Hogy végül milyen sorsa jut a főszereplő az a film végén kiderül. Nagyon ajánlom azoknak, akik szeretnének megismerkedni az indiai filmek világával és szeretne egy másféle akcióhős kalandfilmet látni.

Időközben kijött a film folytatása is, ami a Krrish 3 címet viseli és továbbviszi a történetet. Én személy szerint ajánlom mind a 3 film megnézést (Koi Mil Gaya, Krrish, Krrish 3), mert így lesz teljes a történet.