A sorozat elején egy álomba csöppenünk bele, ahol egy harc kellős közepén találjuk magunkat. Talán azt gondolhatjuk, hogy nem jó doramát nézünk, de ez a későbbiekben változni fog. Majd az álomból felébredve a valóságban találjuk magunkat Okinawán, ahol megismerhetjük Yang Guang-ot (Rainie Yang) és családját, akik japán származásúak.

A lány szülei nem igazán példamutatóak. Nincs állásuk és állandóan valami rabláson jár az eszük, másokat kihasználnak, hogy pénzhez jussanak. Egy ilyen lopást hajtottak végre most is, egy gazdag családtól elloptak 1 millió $-t. Ezt szegény Yang Guang-nak kell kifizetnie, ezért Tajvanba utazik, hogy szobalányként dolgozhasson egy gazdag házban. Az elején nehezen jön ki a főnökével, Ya Xin-al (Wu Chun), de ez az idő múltával már változni fog. Di Ya Xin szülei már kiskorában meghaltak egy hajótörés következtében. Az apja egyik barátjánál, Elizabeth-nél nevelkedett fel. Jelenleg az apja által örökölt Alovera nevű cégnél dolgozik és épp most kapta meg a vezérigazgatói címet. A legfontosabb kincse az anyja és az apja házassági gyűrűje, amit nyaklánc formájában mindig magánál hord.
A sorozat műfaja romantikus vígjáték, de sokszor drámai jelenetekkel is találkozhatunk. Az öröm és bánat váltakozásának körforgása. A végén vajon hol fog kikötni a hajónk? Az öröm vagy a bánat szigetén? Ez mind kiderül, ha megnézitek a sorozatot.